| Telefon: +47 468 11 703 | Epost: post@houseofsingles.no
Forside /  Herregardroben

Hva er Spezzatura?

01.05.2018

«En mann skal se ut som han har kjøpt klærne sine med kunnskap og intelligens, tatt dem på seg med omsorg og siden glemt det hele». Dette er essensen i Spezzatura.

Skal du ha antrekk til et bryllup?

23.03.2018

Hvorfor skal du velge en spesialist fremfor en generalist når det kommer til brudgoms- og forloverantrekk?

Den skandinaviske stilen

23.03.2018

Vår skandinaviske smak er svært minimalistisk i forhold til den sydeuropeiske og engelske. Vi henter selvsagt inspirasjon fra disse landene, men moderniserer alltid i henhold til våre nordiske tradisjoner.

Hvorfor heter vi House of Singles?

23.03.2018

Inspirasjonen til konseptet House of Singles kommer fra to svært ulike hold. Norsk villaks og musikalen "Spelemann på Taket".

10 ting du MÅ huske med en ny dress

23.03.2018

Jasså, har du fått deg ny dress? Så fint! Da kommer du til å ta deg godt ut på neste jobbarrangement, eller i det bryllupet om et par helger! Eller? Nja, det er ikke 100% garantert!

Forloverguiden - Bli den perfekte forlover!

23.03.2018

Bestekompisen, broren eller faren din skal gifte seg, og du har blitt spurt om du kan være forlover. Med mindre dette er 4. gangen de gifter seg, så vil dette være en dag av de absolutt mest sjeldne og ansvaret kan føles utrolig stressende for mange.

Hvorfor du bør kle deg pent!

23.03.2018

Er du av typen mann som synes det er helt meningsløst å kle seg opp i en dress? Du føler deg kanskje rar og ukomfortabel? Du går kanskje stort sett i jeans, og hettegenser, eller arbeidsklær til vanlig og mener det bør holde med en skjorte til olabuksa på julaften?

5 Grunner til at du hater å gå i dress...

23.03.2018

...og hva du kan gjøre med det! Er du en voksen mann, har du allerede måttet gå i dress mange ganger. Juleball, konfirmasjoner, bryllup eller firmafester. Kanskje har du til og med vært gjest i en ekte gallamiddag. Er du en av de som hater å gå i dress, kan det hende denne bloggposten kan hjelpe deg å føle deg bedre neste gang du må kle deg opp til fest.

Top