| Telefon: +47 468 11 703 | Epost: post@houseofsingles.no
Forside /  Skjorte

Skjorte fra House of Singles

06.10.2017

Kom til oss hvis du er på utkikk etter den perfekte skjorte!

Skjorte uformell
Bruk av skjorte med sløyfe til en avslappet, men pen stil. Klikk bilde for å se våre skjorter online!

Vi fører flere merker, men vi er mest kjent for våre høykvalitets skjorter med merket Dukes'.

Vi har nå også relangsert High End varianten av Dukes, med navnet Dukes of Oslo.

Basis hvit skjorte feiler aldri!

Finnes i flere varianter for dress og smoking. Den hvite skjorte er basisplagget til formalantrekk og ble regnet som utgangspunktet i de klassiske tider. Alle menn bør ha et par hvite skjorter i god kvalitet i skapet!


 

Hvit skjorte for dress med knapper :

Hvit skjorte med knapper 100% bomull Lagerstatus: 516
Kr 899,00

Hakket mindre formell en sin store bror med fransk mansjett, så er hvit skjorte med knapp et evig safe valg for en mann som ønsker å kle seg korrekt. Enten om det er sommer bryllup, konfirmasjon, jobbintervju eller begravelse.


 

Hvit skjorte for dress med fransk mansjett:

Denne er hakket med formell enn sin lillebror med knapper, og krever også innkjøp av mansjettknapper. Bruk denne hvis du ønsker å ta det litt videre, i de anledningene du føler at den andre ikke helt er høytidelig nok.


Hvit skjorte for smoking med sløyfekrage:

Lagerstatus: 449
Kr 899,00

Dette er den gamle britiske advokatskjorten som klassisk brukes med smoking. Den anbefales også ved bruk av sløyfe til dress, hvis man ønsker den klassiske stilen. Skjorten fremhever sløyfe og kort halstørkle siden den ikke har like mye volum i kragen, og derfor ikke stjeler like mye av oppmerksomheten rundt nakkeområdet.


Hvit moderne skjorte for smoking med vanlig krage:

Dette er den moderne smokingskjorten som brukes når man ønsker å ruffe opp den klassiske smoking looken'. Vårt personale i butikkene kan hjelpe til å sette sammen kule kombinasjoner der denne skjorten virkelig når sitt ess! Krever litt mer gjennomtanke enn den klassiske smokingskjorten beskrevet over.


Vi har også stilige skjorter for fest og de som bruker skjorte jevnlig i jobb!

Under følger noen eksempler på våre skjorter av denne typen. For å se fullt utvalg må man besøke butikken, kun rundt 15% er tilgjengelig med bilde på nett! For adresse til butikken klikk her, for å se flere bilder av våre skjorter klikk her.

Top