| Telefon: +47 468 11 703 | Epost: post@houseofsingles.no
Forside /  Mørk dress?

Mørk dress, Tarjei Westby?

06.10.2017

Enhver mann trenger en mørk dress i garderoben. Den mørke dressen er essensiell og kan brukes i alle anledninger og går innenfor så og si alle dresscodes med rett tilbehør. Fra de mer formelle begivenheten som bryllup, dåp, begravelse og konfirmasjon til de mer uformelle som nyttårsaften, julaften, 17. mai eller bare en tur på byen.

Gjør som Tarjei Westby og velg Nordavind!

Den mørke dressen er ett nøkkelplagg. Etter hyppig bruk gjennom flere tiår har det blitt en klassiker. Tarjei Westby i sort dress fra Nordavind.Foto: Petter S. Henriksen

Tarjei Westby i sort dress fra Nordavind.Foto: Petter S. Henriksen

Har du ikke dress da er den mørke dressen en investering som du ikke vil angre et sekund på. Noen synes kanskje den mørke dressen er kjedelig, men langt ifra. Har den rett passform vil den kunne se bra ut til alle anledninger. En mørk dress er også veldig lett og style da så og si alle farger fungerer. For eksempel kan du til en sort dress kombinere en lys blå skjorte med et mørkere blått slips for en casual look.

Her om dagen fikk vi besøk av solstrålen Tarjei Westby, bedre kjent som Georg «Goggen» Anker Hansen jr. fra Hotel Cæsar. Det tok ikke lang tid før valget falt på den sorte dressen fra Nordavind. Ikke rart ettersom dette er en av butikkens mest populære dresser. Kombinert med bukseseler og sort sløyfe ble resultatet klassisk og elgeant. Ett antrekk for en ekte gentleman. Ved å bruke sort sløyfe fremfor slips blir antrekket noe mer formelt ettersom at dette også er tilbehør som ofte blir brukt til smoking. Ikke nok med at dressen ser bra ut, men den er også bra. Sammen med Tarjei kom også fotograf Petter S. Henriksen for å ta noen bilder under prøvingen. Med Petter’s øye for detaljer, Tarjei’s sjarm og utmerket styling av vår stylist Kemma Johanne ble bildene utmerket.

cufflinks
Tarjei Westby i sort dress fra Nordavind.
Foto: Petter S. Henriksen

Nordavind modellene

Alle dressene fra Nordavind er laget i ull og er av ekstremt god kvalitet. Takket våre dyktige skreddere kan vi også gjøre de små tilpasningene som gjør de store forskjellene. Nordavind dressene kommer i tre modeller, Nordavind IV, Nordavind II og Nordavind II-slim. Nordavind IV er standard modellen vår som egner seg godt til de fleste. Denne modellen har innsvingning i sidene, men den er ikke like slim som de andre modellene. Dette er passformen som nordmenn flest velger. Nordavind II er en litt slimere versjon av Nordavind IV. Denne modellen passer godt til slanke og høye menn eller de som liker slim fit dresser. Den siste modellen vi har er Nordaivnd II-slim. Denne modellen er den slimeste av de tre og den er også litt kortere i armer og i jakke lengden. Alle våre bukser kommer i rå lengde, vi syr nemlig opp alle buksene på vår skredderstue i butikken. Å sy opp en bukse tar ca. 3 minutter og er selvfølgelig kostnadsfritt på alle våre bukser.

Alle bilder i dette innlegget er tatt av Petter S. Henriksen.

Top