| Telefon: +47 468 11 703 | Epost: post@houseofsingles.no
Forside /  Ørjan Burøe i Nordavind

Ørjan Burøe i Nordavind

06.10.2017

Nordavind til alle anledninger Ørjan Burøe, anerkjent komiker fra både scene og skjerm har i lang tid gått i produkter fra House of Singles.

Nordavind til alle anledninger

Ørjan har med god hjelp og styling fra vår egen Kemma Johanne fremmet våre produkter under flere anledninger. Sist for bare noen uker siden når han opptrådte på Latter Live og nå i kveld skal han gå med en flott Nordavind dress fra oss på premieren til Raske Menn.

Noe mange synes kan være tricky er å å matche sitt antrekk til partnerens. Spesielt hvis partneren går i bunad, og du selv ikke har bunad eller ikke vil gå i bunad. Ørjan viste flott hvordan man kan matche en dress med bunad på på 17. mai i år. Med en hvit nordavind dress, sort skjorte og bunadsslips var antrekket både lekent som Ørjan er, og perfekt for 17. Mai.

Ørjan og Marna så fantastisk bra ut sammen på Norges nasjonaldag.
Link til Ørjan’s blogg i bildet, kun ett klikk unna.

Kvalitet fremfor kvantitet

Som vi alle vet puster ull bedre enn mange andre materialer og det er derfor ikke rart at Ørjan velger å gå med våre Nordavind dresser når han skal opptre. Disse er nemlig i 100% ull og puster godt selv i alt scene lyset som blir kastet over dem. Ikke bare puster de godt, de ser også utrolig bra ut. Perfekt passform er noe som er veldig viktig for oss. Derfor har vi privat skredderstue i alle våre butikker hvor vi gjør de små justeringen som trengs for at dressen skal få riktig passform til akkurat deg. Skreddersydde dresser er ikke lenger noe som er tilgjengelig for noen få, vi er med på å gjøre det tilgjengelig for alle til en god pris. Vi skredder syr også dresser fra andre merker. Så om du har en dress liggende som ikke blir brukt på grunn av dårlig passform er det bare å ta den med ned til en av våre butikker, så fikser vi resten.

Vil du holde deg oppdatert i hva som skjer i butikken?
Sjekk oss ut på instagram under navnet houseofsingles_official eller klikk på denne linken.
Top