| Telefon: +47 468 11 703 | Epost: post@houseofsingles.no
Forside /  Blådressen

Blådressen

15.12.2017

Litt om blådress for oss i Kvadraturen

Hvis du kun skal eie en dress i garderobeskapet, så er valget ganske lett. Finn deg en klassisk navy, enkeltspent dress av ren ull. Og aller viktigst så skal den sitte perfekt til din kropp. De færreste av oss kan skli rett inn i en dress of the rack uten noen tilpasninger. Få hjelp av en fagkyndig og tilpass dressen slik den sitter riktig til deg.

En klassisk mørkblå dress er anvendelig, og lett å kombinere med ulike tilbehør. Bruk gjerne jakken som blazer til jeans når anledningen er litt uformelt. Mulighetene er uante.

Hvis du bruker dress ofte og lommeboken ikke strekker til din andre dress enda. Gå til innkjøp av en ekstra bukse. Det er ofte den delen som slites fort ut og dermed kan du enkelt og billig forlenge levetiden på dressen.

Selv en dress av god kvalitet blir slitt.

En vanlig misoppfatning er at mange tror at en dress laget av ull blir veldig varmt å ha på seg. Det er forståelig ettersom vi kler oss i ull når det blir kaldt. Når det gjelder en dress så er det faktisk ullen som gjør at den puster. Det er ullen som gjør at hele antrekket kjennes lett og behagelig å ha på seg, selv på varme dager. Og det er nettopp her mange dresser blir adskilt på pris. Du har sikkert lagt merke til at det finnes dresser helt ned til tusenlappen, men har du sett på merkelappen på hva den er laget av? Som oftest er billigdresser produsert av kunststoffer slik som polyester og viskose. Rent praksis så er dette som å tre på seg en plastpose. Så lite puster disse dressene, men så er produksjonskostnadene likedan.

Moralen er, anskaff deg en dress i ull. Gjerne en klassisk mørkblå med mulighet for kjøp av ekstra bukse.

Det finnes mange gode produsenter av blådress, en av våre favoritter er Cavaliere sin Cooper i Ull til 4990,-

Top