| Telefon: +47 965 05 401 | Epost: post@houseofsingles.no
Forside /  Roaldblogg_01_Navnet Hos

Hvorfor heter vi House of Singles?

23.03.2018

Inspirasjonen til konseptet House of Singles kommer fra to svært ulike hold. Norsk villaks og musikalen "Spelemann på Taket".

Fra psykologien vet man at når du er redd eller usikker så søker du gjerne sammen med andre. Man føler seg trygg i fellesskapet. Dette gjelder også for valg av klær, og når man blir usikker kler man seg gjerne likt som alle andre. Mange finner også trygghet i tradisjoner og følger disse slavisk, som i "Spelemann på Taket".

De eneste gangene i livet mennesker virkelig tør skille seg ut er når de er forelsket, på sjekkeren og når de føler seg amorøse. Da gjør de som villaksen, og gjør en "kjempeinnsats i farlige elvestryk". De kjemper mot strømmen for å finne seg en make. Den som har den fineste fargen og det peneste spillet i skinnet vinner.

Derfor valgte vi navnet House of Singles, og laget slagordet "Klær du er alene om". Vi ville jobbe med enestående mennesker som tør å skille seg ut fra mengden. Som vil bli sett og satt pris på for sin individualitet, og for sitt mot til å være unike.


av Roald Olsbø
Daglig leder ved HoS Bergen

 

Top