| Telefon: +47 965 05 401 | Epost: post@houseofsingles.no
Forside /  Roaldblogg_02_Den Skandinaviske Stilen

Den skandinaviske stilen

23.03.2018

Vår skandinaviske smak er svært minimalistisk i forhold til den sydeuropeiske og engelske. Vi henter selvsagt inspirasjon fra disse landene, men moderniserer alltid i henhold til våre nordiske tradisjoner.

Et perfekt antrekk vil ved første blikk ikke vekke oppsikt, men ta oppmerksomheten bort fra klærne, og fokusere på å fremheve de aller beste sidene til personen som bærer de. Vi har derfor valgt å fokusere på de ørsmå, men viktige detaljene når vi designer våre kolleksjoner. Dette er en møysommelig og tidkrevende prosess som vi har tilegnet oss erfaring med gjennom prøving og feiling i over 20 år.

Vi har gått langt i jakten på det perfekte, og har brukt mye tid og ressurser på å utvikle egne antrekk som kler den norske anatomien. Antrekkene våre skal sitte som støpt uansett størrelse, og på kropper i mange former og fasonger.

En god dress er først og fremst basert på passform, dernest farge, så stoffkvalitet og til slutt pris. Alltid i den rekkefølgen.

Uten passform er og blir dressen bare et plagg. Uten de ørsmå detaljer som riktig lengde på bukse og armer, bredde på skuldrene og nakkefold blir dressen fort tragisk og trist.

God passform får du sjelden på nettet, i kjedebutikker uten skreddere eller i utlandet der de ikke forstår hvor du kommer fra. Du får kanskje noe som ligner, men med lokale tradisjoner, kultur og snitt på kjøpet. Det kan aldri bli det samme som hos en butikk dedikert til den Norske stilen

Vi i House of Singles er alltid takknemlige for at du velger å stole på fagfolk med lang erfaring når du vil ta deg ut fra din aller beste side. Vi ønsker kun å gi deg den beste servicen, alltid.


av Roald Olsbø
Daglig leder ved HoS Bergen

Top