| Telefon: +47 468 11 703 | Epost: post@houseofsingles.no
Forside /  Grå smoking til premiærefest?

Grå smoking til premiærefest?

06.10.2017

Grå smoking for en mer spesiell og unik look I bildet øvest ser du grå smoking fra Nordavind brukt av Lido Lido på Spellmannsprisen der han vant årets nykommer og best kledde.

I bildet øvest ser du grå smoking fra Nordavind brukt av Lido Lido på Spellmannsprisen der han vant årets nykommer og best kledde. Tilsvarende smoking ble også solgt til Norske og Amerikanske gjester på Oskar gallaen 2013 i februarvarmen i Los Angeles. Samme året langserte Tom Ford en lignende modell med spisse krager brukt av Jamie Foxx på samme Oscar galla, der han tok følge med sin vakre datter Corrine Bishop Foxx. Det sier seg selv at nordmennene var ganske fornøyd når de kom kledd i en enda stiligere modell enn en av kveldens store hovedpersoner, dog så var det nok få som kunne matche Corrine Bishop som date!

Selv om den grå smokingen skiller seg fra de klassiske fargene navy og sort, så kan det fortsatt brukes i mange anledninger. Noen foretrekker denne fordi den gir et litt større festpreg med svart skjorte, og et mer casual preg med hvit skjorte og slips. Derav så kan det argumenteres for at den kan brukes til fler anledninger med litt gjennomtanke enn de en kassisk engelske sorte smoking, og den klassisk amerikanske navy smoking.

Vi tilbyr nå den grå smoking i våre butikker.

2013 Vanity Fair Oscar Party at Sunset Tower – Arrivals Featuring: Jamie Foxx,Corinne Bishop Where: Los Angeles, California, United States When: 25 Feb 2013 Tuxedo from Tom Ford Credit: WENN.com


Todd Snyder sitt design på både mørkegrå og lysegrå smokinger med spisse krager, selges i hans eksklusive motebutikk i New York

Den kjente produsenten brukte en variant av den grå smokingen på en førfest for grammy utdelingen i 2013

John Legend har brukt grå smoking på flere nominasjonsfester


Grå dobbeltspent smoking brukt til FOX TV premiære, kan produseres som tilvirket vare for 11,990,-

Grå smoking med en knapp fra enn ukjent leverandør, her brukt med slips

Top