| Telefon: +47 468 11 703 | Epost: post@houseofsingles.no
Forside /  Ny start

Ny start

06.10.2017

Det har rett og slett stoppet helt opp med bloggingen i det siste. Det skyldes blant annet mye farting i starten av året, etterfulgt av triste nyheter som dempet motivasjonen betydelig.

Kort oppsummert så mistet vårt gamle lokalet i Karenslyst Allè 7. Etter fire flotte år, ble vi nødt til å finne et nytt tilholdssted, flytte og sette opp den nye butikken på veldig kort frist. Vi ville heller ikke komme oss vekk fra Skøyen, så etter mye om og, men fikk vi innpass 100 meter lenger bort i gaten. Karenslyst Allé 40 skulle bli vårt nye hjem.

I teorien kan man pakke ned hele butikken, kjøre bort og pakke det ut igjen. Problemet var at det nye lokalet er halvparten så lite. Med det gamle inventaret og en varebeholdning ut av en annen verden, ville det ikke en gang vært mulig å for en kunde og komme seg inn døren.

Løsningen ble å kvitte seg med alt av det gamle inventaret og skaffe nytt. Uten å bli ruinert. Vi la en slagplan som egentlig ikke var så mye å skryte av, og gøyv løs på et av de lengste ukene i mitt liv. Vi kjørte landet rundt og skaffet oss det vi trengte. Planker, vannrør, sløydbenk, kabeltrommel, parafintønner. Alt annet enn det man forbinder med en klesbutikk og begynte å sette dette sammen. Med hammer og vinkelsliper, sveiseapparat og sandpapir testet vi virkelig grensene på hva som var mulig å gjøre selv.

Og det er med en sann glede at vi står her idag kun noen få timer siden vi fikk siste rest på plass og klapper oss selv på skuldrene. Dette fikk vi til og jammen skal vi feire! Imorgen inviterer vi kjente og ukjente innom for å skåle litt etter stengetid. Ta gjerne turen om anledningen skulle by seg.

Top