| Telefon: +47 468 11 703 | Epost: post@houseofsingles.no
Forside /  Bespoke House of Singles

Bespoke House of Singles

20.11.2017

Kontakt oss for prøvetime og bestilling av Bespoke dress eller andre Bespoke klær

Vi utfører spesialoppdrag og operasjoner svært få fagfolk evner å få til her til lands. Vi håndplukker de beste skredderene, og du får derfor en kvalitetsikring du ikke finner andre steder.

Målsøm og bespoke av norske skreddere!

House of Singles tilbyr nå bespoke skredding av alle typer antrekk for damer og menn. Antrekkene sys på vårt annerkjente skredderverksted på Kløverhuset i Bergen eller på vårt skredderverksted i Oslo.

Bespoke betyr at vi lager antrekket fra grunnen av og etter kundens spesifikasjoner.
Kunden kjøper gjerne stoffene selv før de kommer til oss fordi stoffer og kvaliteter er like variert og omfattende som stjernene på himmelen og kundene selv.

Så hvis du er ute etter å fremstå med unike klær du virkelig er helt alene om. Kom innom for en prat ta kontakt med oss så kommer vi til deg.

En dress som er individuellt sydd og tegnet individuelt for hånd fra bunnen av tar mange arbeidstimer og utføres kun av skreddere med veldig høy erfaring så prisen for arbeidet vil ligge på over 10.000. I tillegg må du regne med et par prøvinger underveis.

Velkommen!

(Bildene under viser vår skredder Hani i arbeid. Hani sydde og designet bla. også dressene som ble brukt i den nye beatles filmen, han har også sydd antrekk til andre filmer og teater. Tilsvarende har våre skreddere i Oslo)

 

 

 

Top